Huvilalomat ja räätälöidyt matkat
Hinnat koko loma-asunto/vuorokausi, ei varausmaksuja eikä piilotettuja kuluja. Suomenkielinen palvelu. Service även på svenska.

booking@adrian.fi

10-18

Yleiset sopimusehdot

Mikäli kyseessä on valmismatka, lue Adrianin Matkojen Matkaehdot. Mikäli vuokraat loma-asunnon omatoimisesti, lue alla oleva teksti.

Kyseiset sopimusehdot koskevat kaikkia varaus.org -verkkosivuilla olevia online-varauspalveluita. Sivustoamme selaamalla ja tekemällä varauksen osoitat, että olet lukenut ja hyväksyt alla olevat yleiset sopimusehdot sekä majoituskohteiden vaatimat erityisehdot.

Verkkosivujen varaus.org palveluista (“Palvelu”), sisällöstä, rakenteesta ja ylläpidosta vastaa yritys Adrian Matkat Finland Oy Ab (”Adrian Matkat”). Palvelu on tarjolla ainoastaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön alla olevien yleisten sopimusehtojen mukaisesti. Yrityksemme on rekisteröity Kaupparekisteriin 20.03.2014. ALV-rekisteröintinumeromme on FI 26048272.

Palvelukuvaus
Yrityksemme Adrian Matkat („Välittäjä“) tarjoaa kyseisen verkkosivuston kautta online-varauspalvelua, jossa talojen omistajat ml. kaikki väliaikaista majoitusta tarjoavat tahot (jatkossa „Omistajat“) voivat mainostaa kohteitaan, ja jonka kautta verkkosivuilla vierailevat kävijät voivat niitä varata.

Varaamalla loma-asunnon varaus.org kautta aloitat sopimussuhteen sen Omistajan kanssa, josta varaat majoituksen. Adrian Matkat toimii varaushetkestä alkaen ainoastaan välittäjänä Omistajan ja asiakkaan välillä.

Majoituskohteet
Sivuston varaus.org tarkoituksena on yhdenmukainen laadukkaiden majoituskohteiden esittely. Välittäjä on valinnut itse sivuston kaikki esitetyt kohteet.

Majoituskohteiden luokitukset ja kuvaukset perustuvat Omistajien omaan arviointiin ja tietoihin, jonka Välittäjä tarvittaessa tarkastaa oman arviointijärjestelmänsä ja omien sekä Välittäjän asiakkaiden kokemusten perusteella.

Pyrimme siihen, että sivuillamme olevat tiedot ovat virheettömiä, mutta emme voi taata kaikkien tietojen paikkansapitävyyttä, täydellisyyttä ja virheettömyyttä, vaan niistä aina vastaa itse kukin kuvauksessa mainittujen kohteiden omistaja.

Palvelumme on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Sivustojen varaus.org kautta tilattujen huoneiden jälleenmyynti on kiellettyä. Tietomateriaalimme on tekijänoikeussuojan alaista tietoa, ja sen vuoksi sen monistaminen (erityisesti automaattisen “webbiraaputuksen” eli “scrapingin” tarkoituksessa) on kielletty. Kiellettyä on myös tietomateriaalimme käyttö edelleen välittämisen tarkoituksessa.

Varaajat
Kohteen varauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Ryhmävarausten yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä Välittäjään suoraan. Väärät tai vilpilliset varaukset ovat kiellettyjä.

Sopimussuhde Adrian Matkojen kanssa

Välitys Adrian Matkojen kautta on asiakkaalle maksuton ja tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Varauksen myötä astuu voimaan Adrian Matkojen ja asiakkaan välillä ainoastaan välityssopimus. Toimimme varaushetkestä alkaen ainoastaan välittäjänä majoituskohteen ja asiakkaan välillä toimittamalla varauksen tiedot Omistajalle.

Varaus
Jokainen Välittäjän kautta lähetetty varaus välitetään kyseiseen majoituskohteeseen.

Löydettyään sopivan majoituskohteen varaus.org sivuilta, asiakas täyttää varauskyselylomakkeen, joka välittyy sivujen kautta Omistajalle. Väärinkäsitysten välttämiseksi suosittelemme jo varausvaiheessa pyytämään Omistajalta lisätietoa kohteesta kyselemällä kaikista niistä tiedoista, jotka ovat asiakkaalle tärkeitä, samoin tarvittaessa pyytämään lisäkuvia kohteesta. Lähetettyään lomakkeen asiakas saa Omistajalta viimeistään 3 työpäivän kuluessa lisätietoa kohteesta sekä tietoa varausmaksusta. Jos vuokrauksen alkuun ei ole pitkä aika, omistaja voi pyytää maksamaan kokonaissumman jo varausvaiheessa. Jos varausmaksua tai loppumaksua ei suoriteta viimeistään eräpäivänä, Omistaja voi peruuttaa varauksen. Lisätietoja varausehdoista löytyvät sivustoltamme kunkin kohteen esittelysivulta.

Hinnat
Välittäjä on varaus.org -verkkosivuja varten neuvotellut hinnoista erikseen kunkin majoituskohteen osalta, ja sivuilla ilmoitetut hinnat ovat neuvottelutuloksen ja Välittäjän palvelumaksun yhdistelmä. Verkkosivuilla esitetyt hinnat ovat huoneistokohtaiset euromääräiset päivähinnat veroineen, lukuun ottamatta matkailuveroa, ellei toisin mainita kunkin kohteen eritysehtoissa. Matkailuvero on useamman maan lain säätämä pakollinen maksu, jonka suuruus vaihtelee paikkakunnittain.

Vuokrahinta sisältää kuvauksen mukaisen loma-asunnon käyttöoikeuden kerrotulle henkilömäärälle kerrottuna ajanjaksona. Verkkosivuilla julkaistut vuokrahinnat ovat voimassa kunnes uudet hinnat julkaistaan. Joissakin kohteissa on useita samanarvoisia, henkilömäärältään ja huoneluvultaan samanlaisia huoneistoja. Julkaistut erikoistarjoukset eivät kuitenkaan aina koske kaikkia näitä huoneistoja. Vuokrahintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyheliinat ja loppusiivous. Keittiön pikasiivous kuuluu tavallisesti asiakkaan velvollisuuksiin.

Kohteiden eritysehdoissa mainitaan erikseen muista ehdoista, jotka pätevät kunkin huoneiston kohdalla, kuten esimerkiksi korotettu vuokra, jos oleskelu kestää 3 pv tai vähemmän. Kohteiden esittelytiedoissa on kerrottu myös mahdollisista muista lisämaksuista, esimerkiksi energiakuluista (lämmitys tai ilmastointi), jos nämä palvelut eivät kuulu vuokran hintaan.

Kaikki asiakkaan pyytämät lisäpalvelut maksetaan paikan päällä (esim. takkapuut tai grillihiilet, lisäsiivous, veneen vuokraus). Vuokraan eivät myöskään sisälly pesuaineet, wc- ja talouspaperit, jotka vuokralainen hankkii itse kulutuksensa mukaan.

Muutokset ja peruutukset
Tekemällä varauksen majoituskohteeseen asiakas hyväksyy myös kyseistä majapaikkaa koskevat sopimusehdot, joten suosittelemme, että ne luetaan huolella. Kohteiden yleiset peruutusehdot ja saapumatta jättämistä koskevat ehdot löytyvät sivustoltamme kunkin kohteen esittelysivulta. Ne kannattaa lukea tarkasti ennen varauksen tekemistä. Kaikki muutokset ja peruutukset tulisi tehdä aina sähköpostitse tai muulla tavalla kirjallisesti suoraan Omistajalle. Väärinkäsitysten välttämiseksi suosittelemme muutoksia ja peruutuksia koskevissa asioissa lähettämään kopion myös Adrian Matkoille osoitteeseen booking (a) adrian.fi.

Vakuutus
Suosittelemme asiakkaillemme ottamaan peruutusvakuutuksen kyseiselle vuokrausajanjaksolle. Suositeltavaa on ottaa myös matkasairausvakuutus, sillä useissa EU-maissa jotkut yksityiset lääkärit saattavat kuulua sairaanhoitojärjestelmän piiriin, mutta toiset eivät.

Erityisehdot
Majoituskohteiden omistajalla on oikeus käyttää näistä sopimusehdoista poikkeavia erityisehtoja, jotka eivät saa olla matkustajan vahingoksi ristiriidassa yleisehtojen kanssa. Suosittelemme lukemaan kunkin majoituskohteen esittelysivun ehdot tarkkaan.

Tietosuoja
Välittäjä sitoutuu noudattamaan voimassaolevaa tietosuojalakia. Välittäjä käsittelee ja käyttää asiakkailta saatuja henkilökohtaisia tietoja vain siinä määrin kuin niiden käyttöön on olemassa lupa, tai lainsäädäntö sallii käsittelyn tai käytön, ja vain siltä osin, jotka ovat varauksen kannalta pakollisia. Välittäjä pitää kuitenkin oikeuden käyttää asiakkaan sähköpostiosoitetta omien palvelujensa mainontaan. Asiakas voi kuitenkin kieltää tämän lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen: info (a) adrian.fi.

Vastuunrajoitus
Takaamme, että sivustomme varaus.org toteutetaan huolella ja taidolla. Pyrimme siihen, että sivuillamme esitetyt tiedot ovat mahdollisimman virheettömiä, mutta emme kuitenkaan pysty takamaan kaikkien tietojen paikkansapitävyyttä, eikä varsinkaan kolmannen osapuolen tuottamien tietojen sisällöstä, sillä tiedoista vastaa aina kukin Omistaja aina itse.

Sivustollamme varaus.org esitettyjen majoituskohteiden sopimukset ja niiden käyttö tapahtuu vuokralaisen omalla vastuulla, eikä Välittäjä ole missään tapauksessa vastuussa mistään asiakkaan menetetyistä varausmaksuista tai muista korvauksista, jotka voivat johtua asiakkaasta tai kolmannesta osapuolesta johtuvasta virheistä tai laiminlyönneistä. Välittäjä ei vastaa majoituskohteiden käytöstä, eikä myöskään vuokraussuhteen aikana tapahtuvasta muusta käytöstä, kuten urheilualueet (esim. uima-altaat, lasten leikkialueet, tennis- ja jalkapallokentät), ei henkilö- tai taloudellisista vahingoista, varkauksista tai murroista eikä force majeure -tapauksista.

Välittäjä ei ole myöskään vastuussa varaus.org sivujen käytöstä, teknisistä häiriöistä tai sivujen väärinkäytöstä ja mahdollisesti siitä syystä aiheuttavista vahingoista, eikä linkitettyjen sivustojen sisällöistä.

Yllä mainittujen sopimusehdoissa mainittujen rajoitusten puitteissa Välittäjä on vastuussa vain suorista, asiakkaan todella kärsimistä tai maksamista vahingoista, jotka johtuvat palveluitamme koskevien velvoitteiden puutteista siihen varauskokonaissummaan asti, joka on mainittu varausvahvistusviestissä.

Näihin sopimusehtoihin ja palveluidemme toimittamiseen sovelletaan lain sallimassa laajuudessa Suomen lainsäädäntöä. Näistä yleisistä sopimusehdoista tai palveluistamme syntyvät mahdolliset kiistat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.