Huvilalomat ja räätälöidyt matkat
Hinnat koko loma-asunto/vuorokausi, ei varausmaksuja eikä piilotettuja kuluja. Suomenkielinen palvelu. Service även på svenska.

booking@adrian.fi

10-18

Miksi loma-asunto kannattaa varata juuri meiltä?

Olemme Suomen Kroatian huviloiden paras asiantuntija. Olemme sen lisäksi Suomen Kroatiaan suuntautuvien omatoimisten matkojen paras asiantuntija. Kroatian matkailutietoa sivuillamme kroatia.fi käy päivittäin katsomassa keskimäärin noin 3000 henkilöä.

Mitä saat sen lisäksi jos varaat kauttamme loma-asunnon?

Hyvän hinta-laatusuhteen. Hintamme ovat muita vastaavan palvelun tarjoamia suuria kansainvälisiä yrityksiä edullisempia, joskus huomattavastikin. Näin esimerkiksi Dubrovnikin seudun Villa Katariina maksaa korkean sesongin aikaan meillä 3493 euroa viikossa, muualla 710 euroa enemmän. Kyseessä on sama lomaviikko ja aivan sama kohde. Varaus.org -sivut ovat tarkoitettu vain suomea ymmärtäville asiakkaille, eikä maailmanlaajuiselle yleisölle. Siksi meidän ei tarvitse ylläpitää valtavaa ja kallista koneistoa ja marginaalimme voi pysyä kohtuullisena.

Säästyt palvelu- ja siivousmaksusta. Oletko jo jossakin törmännyt, että loma-asunnon lisäksi Sinun täytyy maksaa vielä palvelumaksu ja mahdollisesti vielä siivousmaksu? Meillä palvelumaksu sisältyy loma-asunnon hintaan.

Säästät aikaa. Oletko muuten laskenut paljonko aikaa Sinulla on mennyt sopivan loma-asunnon etsiessä? Puolisen tuntia, muutama tunti, muutama päivä? Sivujemme kautta löydät toivomasi kohteen huomattavan nopeammin.

Saat laatua. Varaus.org-sivut palvelevat laatutietoisia asiakkaita. Kaikki kohteemme on valittu huolella ja usean vuoden ammattitaidolla.

Emme uuvuta. Olemme seuloneet puolestasi lukuisia ja lukuisia potentiaalisia kohteita, ja tiukan seulan läpi ovat päässeet vain ne, jotka ovat täyttäneet asettamamme laatukriteerit. Siksi emme uuvuta sinua kohteiden liiallisella määrällä, vaan tarjoamme sinulle vain parhaimmista parhaat. Vähemmän on enemmän.

Kohteiden tiedot pitävät paikkansa koska olemme kirjoittaneet kohteiden esittelyt itse yhteistyössä asunnon omistajan kanssa. Tarkastamme kaikki yksityiskohdat, pienetkin. Meidän sivuillamme et voi esimerkiksi lukea, että Kroatian Brač-saari olisi Alpeilla (kuten eräs kilpailija väittää) koska saarelta Alpeille olisi vähintään noin 600 km:n matka.

Vuokraat turvallisesti. Kunnoittamme asiakkaan turvallisuutta ja siksi valitsemme kohteet ainoastaan niiden omistajien keskuudesta, jotka tunnemme ja joista tiedämme, että he ovat luotettavia ja hoitavat velvollisuutensa hyvin. Tämän me varmistamme tekemällä jatkuvaa yhteistyötä heidän kanssa, mikä on monessa tapauksessa kestänyt jo vuosia. Miten Sinä muuten varmistat omistajan luotettavuuden jos varaat loma-asuntosi kansainvälisten varaussivujen kautta?

Osamme sanoa sen suomeksi. Korkea laatu on ymmärrettävää viestintää. Kunnoittamme asiakkaitamme ja siksi kaikki tekstit on kirjoitettu suomeksi. Sivuillamme et löydä samantyylisiä tekstejä: ”Talousarvio talo allas, 1 km päässä kaupungin keskustasta Split” tai ”Sekoita moderni ja perinteinen, kokea paikallista elämää, tuntuu kotona! ” kuten jollakin kilpailevilla verkkosivulla mainostettiin yhtä kohdetta, jota myös me tarjoamme.

Saat asiantuntijan apua. Meihin voit luottaa. Adrianin henkilökunnalla on ollut matkailualan kokemusta eri tehtävissä jo monen vuosikymmenien ajan. Olemme välittäneet Kroatian loma-asuntoja jo vuosia. Lue lisää meistä.

Saat henkilökohtaista palvelua. Toisin kuin suuret kansainväliset varaussivut, jotka eivät ehdi keskittymään henkilökohtaiseen palveluun, me olemme kiinnostuneita antamaan palvelua varsinkin suomea ymmärtäville asiakkaille. Sinua kohdellaan VIP-henkilönä. Loma-asunnon varaamiseen yhteydessä annamme myös pienmuotoista neuvontaa. Puhumme suomea. Vi talar svenska. Говорим по-русски. Service in English and in some other languages spoken in Europe.

Emme johda Sinua harhaan. Olet varmaan törmännyt tilanteeseen, että jollakin kansainvälisellä sivulla lukee, että joku pienelle porukalle tarkoitettu Kroatian ”villa” olisi vapaasti vuokrattavana vaikka keskiviikosta tiistaihin keskellä sesonkia. Tämä on teoriassa ehkä mahdollista, mutta käytännössä erittäin epätodennäköistä. Monen vuoden kokemuksella voimme sanoa, että sen sijaan on hyvin todennäköistä, että samassa ”villassa” olisi kyseiselle kaudelle vapaa yksittäinen lomahuoneisto, mikä ei suikaan tarkoita koko lomataloa.

Säästyt ylibuukkaukselta. Sopimuskumppanimme, eli loma-asunnon omistaja, perii Sinulta varausmaksun, jotta voisitte yhdessä varmistaa, että tietty kohde on varattu juuri Sinulle.

Hoidat asiat turvallisesti asunnon omistajan kanssa, hänen kanssa kommunikoit suoraan, voit kysellä yksityiskohdista. Näin säästyt rikkinäisen puhelimen vaikutuksesta.