Varaa kauttamme tasokas majoitus!
Hinnat koko loma-asunto/vuorokausi, ei varausmaksuja eikä piilotettuja kuluja. Suomenkielinen palvelu. Service även på svenska.

booking@adrian.fi

10-18

Jooga Välimerellä sellaisena kuin silloin ennen, 7 vrk, kevät/syksy, 625e

Vetäydy viikon kestävälle joogakurssille Kroatiaan Välimeren rauhaan. Pienehköllä Drvenik Malin saarella Sinua odottaa rauhoitettu ympäristö, miellyttävän lämmin meri-ilma, jossa on helppo hengittää, Välimeren kauniit maisemat ja salvian, kamomillan ja ikikukan tapaiset terveysrohdot, kylmäpuristettu oliiviöljy, maukas luomuperäinen kotiruoka. Tässä ympäristössä Sinun on helppo jättää stressi taaksesi ja antautua joogaseikkailuun.

Joogaharjoitukset tapahtuvat englanniksi kroatialaisen kokeneen joogaopettajan avulla. Opettaja Biljana / Tina edustaa Vinyasa joogaa. Viikon aikana opit tuntemaan itseäsi paremmin, tutustut uudella tavalla joogakavereihin, ihastelet henkeäsalpaava Kroatian luontoa ja Adrianmeren turkoosiväriä. Illalla voit skoolata onnistuneelle päivälle viinilasillisella. Sekin luomua, luonnollisesti.

Hinta: 625e/hlö mikäli talossa oleskelee 10 henkilöä samaan aikaan

Mitä hintaan kuulu?
6 yön majoitus rantahuvilassa jaetussa kahden hengen huoneessa, kuljetus Splitin lentokentältä saarelle ja takaisin, 2 joogaistuntoa päivittäin, yksityinen uima-allas, 2 päivittäistä ateriaa (aamiainen ja illallinen), tee ja terveelliset välipalat pitkin päivää, joogagrilli ja kotiviinin maistelu, joogamatot ja tarvikkeet, päivittäiset retket (ml. vierailu esim. Trogirissa tai Splitissä, sisältäen mahdollisuuden käydä ostoksilla), mahdollisuus ulkoiluun, mm. pyöräilyyn (polkupyörät lainattavissa maksutta), mahdollisuus puhua joogaopettajan kanssa koko kurssin aikana, ilmainen wifi, paljon hyvää mieltä, iloa ja naurua, ilmainen kroaatin kielen kurssi :). ♥ Lisätietoja Vinyasa joogasta.

Mitä tuot mukanasi? Jonkun verran käteisrahaa juoksevia kuluja varten, esimerkiksi jos haluat ostaa itsellesi juoman ravintolasta (rahaa voit nostaa esim. lentokentällä tai Trogirin pankkiautomaatista, et kuitenkaan Drvenik Malin saarelta), mukavat vaatteet ja jalkineet, joogavaatteet ja käsipyyhe (mikäli hikoilet paljon), rantasandaalit, hattu, aurinkovoide ja aurinkolasit, uimavaatteet, kerrosvaatteet (esim. villapaita tai takki) koska iltaisin saattaa olla viileä.

Mitä ei kuulu matkan hintaan? Lennot, muut mainitsemattomat ateriat, juomat, mahdollinen moottoriveneretki.

Kokonaishinta 10:lle: 6250e.
Loman aloituspäivät: 16.4.-7.5. ja 18.9.-14.10.
Varausmaksu: 150 euroa. Varausmaksu tulee maksaa 7 päivän kuluessa. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 31 vuorokautta ennen matkan alkua.
Peruutuskulut: 75€/hlö kun matkan alkuun on 60 vrk tai enemmän, 150€/hlö 59-32 vrk, 100% 31-0 vrk.
Osallistujien vähimmäismäärä: 10 matkustajaa.
HUOM: Ennen lentojen varaamista kannattaa ottaa yhteyttä Adrianiin lauttamatkojen ja siirtokuljetuksen vuoksi.
Lisäpalvelut: Pyynnöstä voimme järjestää erillisenä palveluna ja korvausta vastaan myös lentokuljetukset sopimuslentoyhtiöidemme avulla. Lentolippujen varausmaksu on 25 euroa/henkilö. Lisähinnasta voidaan myös järjestää moottoriveneretki, josta sovitaan paikan päällä.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Adrian Matkat Finland Oy Ab. Matkaehdot.
Varaukset ja tiedustelut: booking@adrian.fi  www.adrian.fi

 

Varauskysely