Huvilalomat ja räätälöidyt matkat
Hinnat koko loma-asunto/vuorokausi, ei varausmaksuja eikä piilotettuja kuluja. Suomenkielinen palvelu. Service även på svenska.

booking@adrian.fi

10-18

Jooga Välimerellä sellaisena kuin silloin ennen, 7 vrk alk. 1033e

Vetäydy viikon kestävälle joogakurssille Kroatiaan Välimeren rauhaan. Pienehköllä Drvenik Malin saarella Sinua odottaa rauhallinen ympäristö, miellyttävän lämmin meri-ilma, jossa on helppo hengittää, Välimeren kauniit maisemat ja salvian, kamomillan ja ikikukan tapaiset terveysrohdot, kylmäpuristettu oliiviöljy, maukas luomuperäinen kotiruoka. Tässä ympäristössä Sinun on helppo jättää stressi taaksesi ja antautua joogaseikkailuun.

Esimerkkihinta: alkaen 1033e/hlö mikäli huvilassa oleskelee samanaikaisesti 10 henkilön seurue

Esimerkkihintaan kuuluu

• edestakaiset välilaskulliset lennot Helsinki – Split (Lufthansa), • ruumaan menevä 1 matkatavara, • lentolipussa perittävät lentokenttäverot, • 6 yön majoitus saarella rantahuvilassa, • edestakaiset yksityiset lentokenttäkuljetukset, • edestakaiset yksityiskuljetukset Drvenik Mali- saarelle, • 2 joogaistuntoa päivittäin, • yksityinen uima-allas, • 2 päivittäistä ateriaa (aamiainen ja illallinen), • tee ja terveelliset välipalat pitkin päivää, • joogagrilli ja kotiviinin maistelu, • joogamatot ja tarvikkeet, • päivittäiset retket (ml. vierailu esim. Trogirissa tai Splitissä, sisältäen mahdollisuuden käydä ostoksilla), • mahdollisuus ulkoiluun, mm. pyöräilyyn (polkupyörät lainattavissa maksutta), • mahdollisuus puhua joogaopettajan kanssa koko kurssin ajan, • ilmainen wifi, • matkailuvero, • muut verot, palvelu- ja viranomaismaksut, puhelin- ja sähköpostineuvonta myös lomasi aikana sekä henkilökohtainen matkaohjelmaehdotus.

Alustava matkaohjelma

Päivä 1
Saapuminen Splitiin noin klo 16:25 Lufthansan lennolla Saksan kautta. Matka-ajan pituus on noin 5 tuntia. Yksityinen lentokenttäkuljetus Drvenik Malin saarelle yksityisellä autolla ja veneellä. Majoittuminen kurssin pitopaikalle tasokkaaseen huvilaan. Villa Hiekkaranta on erillistalo, jossa on kuusi kahden hengen makuuhuonetta: kolmessa niissä on parisänky ja kolmessa kaksi erillistä vuodetta. Huvilassa on kolme suihkukaapilla tai kylpyammeella varustettua kylpyhuonetta ja kolme keittiötä. Talossa on kaksi terassia: toinen yläkerrassa, josta avautuu kaunis merinäköala, ja toinen alakerrassa. Katetulla alakerran terassilla sijaitsee iso 12 henkilölle tarkoitettu ruokailupöytä. Taloa ympäröi kaunis välimerellinen luomupuutarha. Pihalta löytyy uima-allas, aurinkotuolit ja aurinkovarjot, kesäkeittiö ja ulkosuihku. Kiinteistössä on: piha, puutarha, parveke/terassi, pihakalusteet, uima-allas, ulkosuihku, aurinkotuolit, kesäkeittiö, grilli, wlan. Majoittumisen jälkeen Sinua odottaa illallinen, jonka aikana pääset tutustumaan joogaopettajaasi. Maukas luomuperäinen kotiruoka tarjotaan aina ruokailun yhteydessä. Kyseinen ravintola on samassa pihapiirissä.

Päivät 2-6
Kurssin aikana Sinua odottaa 2 joogaistuntoa päivittäin, yksityinen uima-allas, 2 päivittäistä ateriaa (aamiainen ja illallinen), tee ja terveelliset välipalat pitkin päivää, joogagrilli ja kotiviinin maistelu, joogamatot ja tarvikkeet, päivittäiset retket (ml. vierailu esim. Trogirissa tai Splitissä, sisältäen mahdollisuuden käydä ostoksilla), mahdollisuus ulkoiluun, mm. pyöräilyyn (polkupyörät lainattavissa maksutta), mahdollisuus puhua joogaopettajan kanssa koko kurssin aikana, ilmainen wifi, paljon hyvää mieltä, iloa ja naurua, ilmainen kroaatin kielen kurssi :). ♥ Lisätietoja Vinyasa joogasta.

Mitä tuot mukanasi? Jonkun verran käteisrahaa juoksevia kuluja varten, esimerkiksi jos haluat ostaa itsellesi juoman ravintolasta (rahaa voit nostaa esim. lentokentällä tai Trogirissa pankkiautomaatista, et kuitenkaan Drvenik Malin saarelta), mukavat vaatteet ja jalkineet, joogavaatteet ja käsipyyhe (mikäli hikoilet paljon), rantasandaalit, hattu, aurinkovoide ja aurinkolasit, uimavaatteet, kerrosvaatteet (esim. villapaita tai takki) koska iltaisin saattaa olla viileä.

Päivä 7
Aamiaisen jälkeen lähtö yksityisellä veneellä ja autolla Splitin keskustaan. Vapaa-aikaa Splitissä iltapäivään saakka. Yksityinen kuljetus Splitin lentokentälle.  Lue lisää Splitistä. Lentosi Saksan kautta Helsinkiin lähtee klo 17:05. Olet perillä Helsingissä noin viiden tunnin kuluttua noin kello 23.10.

Esimerkkihinta 1:lle: alkaen 1198e mikäli joogakurssilla oleskelee samanaikaisesti 8 henkilöä; 1:lle alkaen 1106e mikäli kurssilla oleskelee samanaikaisesti 9 henkilöä, 1:lle alkaen 1033e mikäli kurssilla oleskelee samanaikaisesti 10 henkilöä. Hintaan eivät kuulu juomat, muut ohjelmassa mainitsemattomat ateriat tai palvelut. Lisähinnasta voidaan myös järjestää moottoriveneretki, josta sovitaan paikan päällä.

Esimerkkihinta on matkan keskihinta, joka on laskettu henkilöä kohti jaetussa kymmenen hengen huvilassa. Matkasi lopulliseen hintaan vaikuttavat seurueen koko (mitä enemmän osallistujaa, sitä halvempi matka henkilöä kohti), kulloinkin voimassa olevat lentolippujen hinnat, mahdolliset polttoainekorotukset, valuuttakurssimuutokset ja kohonneet julkiset maksut. Pyydä tarjous. Räätälöimme Sinulle omasi näköisen loman toiveittesi ja mieltymyksesi mukaisesti. Kun hyväksyt tarjouksemme, varaamme Sinulle matkan.

Loman jaksot: joka viikonpäivä alkaen 15.4.- 4.5. Viimeinen aloituspäivä 14.10.2018.

Varausmaksu: 380 euroa. Varausmaksu tulee maksaa 7 päivän kuluessa. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 31 vuorokautta ennen matkan alkua. Peruutuskulut: 75€/hlö kun matkan alkuun on 60 vrk tai enemmän, 150€/hlö 59-32 vrk, 100% 31-0 vrk.

Osallistujien vähimmäismäärä: 8 matkustaja. Osallistujien enimmäismäärä: 10 henkilöä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Adrian Matkat Finland Oy Ab. Matkaehdot.
Annamme mielellämme lisätietoja kohteesta. Varaukset ja tiedustelut: booking@adrian.fi  www.adrian.fi

 

 

Varauskysely

 

Varmennus (roskapostin esto)