Varaa kauttamme tasokas majoitus!
Hinnat koko loma-asunto/vuorokausi, ei varausmaksuja eikä piilotettuja kuluja. Suomenkielinen palvelu. Service även på svenska.

booking@adrian.fi

10-18

Huvilaloma Bračin saarella, 8 vrk, toukokuu, 383e

Rauhallinen loppukevään loma Bračin saaren rantahuvilassa perheen tai ystävien kesken. Merinäköala, oma rauha, oma uima-allas ja piha, meri muutaman metrin päässä, sijainti Sumartin-nimisen paikkakunnan keskustassa palvelujen läheisyydessä.  

Hinta: 382e/hlö mikäli talossa oleskelee 6 henkilöä samaan aikaan

Hintaan kuuluu 7 yön majoitus rantatalossa, jossa on myös yksityinen keittiö omaa ruoanvalmistusta varten, wifi, ilmastointi, kuljetus huvilaan Splitin lentokentältä ja takaisin sisältäen lauttakuljetuksen, tervetuliaisjuoma, verot ja viranomaismaksut.

Hintaan eivät kuulu lennot, juomat, ateriat.
Kokonaishinnat: 1-4:lle: 2216e, 5-6:lle 2298e .
Loman aloituspäivät: 16.5., 13.5., 20.5.; 27.5. 2017
Varausmaksu: 150 euroa. Varausmaksu tulee maksaa 7 päivän kuluessa. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 31 vuorokautta ennen matkan alkua.
Peruutuskulut: 75€/hlö kun matkan alkuun on 60 vrk tai enemmän, 150€/hlö 59-32 vrk, 100% 31-0 vrk.
Osallistujien vähimmäismäärä: 1 matkustaja.
HUOM: Tarjous on voimassa niin kauan kuin huvila on vapaana. Ennen lentojen varaamista kannattaa ottaa yhteyttä Adrianiin lauttamatkojen ja siirtokuljetuksen vuoksi.
Lisäpalvelu: Pyynnöstä voimme järjestää erillisenä palveluna ja korvausta vastaan myös lentokuljetukset sopimuslentoyhtiöidemme avulla. Lentolippujen varausmaksu on 25 euroa/henkilö.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Adrian Matkat Finland Oy Ab. Matkaehdot.
Varaukset ja tiedustelut: booking@adrian.fi  www.adrian.fi

Varauskysely