Varaa kauttamme tasokas majoitus!
Hinnat koko loma-asunto/vuorokausi, ei varausmaksuja eikä piilotettuja kuluja. Suomenkielinen palvelu. Service även på svenska.

booking@adrian.fi

10-18

Rauhallinen rantaloma Trogirin saaristossa, 6 vrk, kesäkuu 372e

Koe Välimeri sellaisena kuin silloin ennen. Rauhallisen rantaloman ystävälle hengähdysloman lähes autottomalla Drvenik Mali – nimisellä saarella on unelmien täyttämistä. Saarella Sinua odottaa viehättävä ympäristö, rauha ja hiljaisuus, koskematon luonto, kauniit rannat, mm. Kroatialle harvinainen hiekkaranta. Iltaisin pääset nauttimaan maukkaasta kotiruoasta läheisessä ravintolassa. Lumoavalla puutarhalla varustettu rantatalo soveltuu perheelle tai ystäväporukalle.

Hinta: 372e/hlö mikäli talossa oleskelee 8 henkilöä samaan aikaan

Hintaan kuuluu 5 yön majoitus rantatalossa, jossa on myös yksityinen keittiö omaa ruoanvalmistusta varten, wifi, ilmastointi, kuljetus huvilaan Splitin lentokentältä ja takaisin, tervetuliaisjuoma, rantapyyhkeet, perustarvikkeet aamiaista varten ja päivittäinen illallinen läheisessä ravintolassa, verot ja viranomaismaksut.

Hintaan eivät kuulu lennot, juomat, eivätkä muut mainitsemattomat ateriat.
Kokonaishinnat: 4:lle: 2504e, 5:lle 2622e, 6:lle 2740e, 7:lle 2858e, 8:lle 2976e.
Loman aloituspäivät: 1.-19.6. 2017
Varausmaksu: 150 euroa. Varausmaksu tulee maksaa 7 päivän kuluessa. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 31 vuorokautta ennen matkan alkua.
Peruutuskulut: 75€/hlö kun matkan alkuun on 60 vrk tai enemmän, 150€/hlö 59-32 vrk, 100% 31-0 vrk.
Osallistujien vähimmäismäärä: 4 matkustajaa.
HUOM: ennen lentojen varaamista kannattaa ottaa yhteyttä Adrianiin lauttamatkojen ja siirtokuljetuksen vuoksi. Lisäpalvelu: Pyynnöstä voimme järjestää erillisenä palveluna ja korvausta vastaan myös lentokuljetukset sopimuslentoyhtiöidemme avulla. Lentolippujen varausmaksu on 25 euroa/henkilö.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Adrian Matkat Finland Oy Ab. Matkaehdot.
Varaukset ja tiedustelut: booking@adrian.fi  www.adrian.fi

 

Varauskysely