Varaa kauttamme tasokas majoitus!
Hinnat koko loma-asunto/vuorokausi, ei varausmaksuja eikä piilotettuja kuluja. Suomenkielinen palvelu. Service även på svenska.

booking@adrian.fi

10-18

Split ja Plitvicen kansallispuisto, 6 vrk, kesäkuu 699e

 

Splitissä voit unohtaa auton, koska tämä historiallinen suurkaupunki tarjoaa monenlaisia houkutuksia, joista lomasi aikana ehdit kokea vain murto-osan: on rantaa, ostoksia, historiaa, kulttuuria… Lomaasi kuuluu myös yksityinen kokopäiväretki kauniiseen Plitvicen kansallispuistoon. Yksityinen kuljettaja ja englanninkielinen opas ovat käytössäsi ainoastaan sinua varten.

Hinta: 699e/hlö jaetussa 2 hengen huoneessa

Hintaan kuuluu 5 yön hotellimajoitus*** Splitissä aamiaisella, wifi, ilmastointi, kuljetus hotelliin Splitin lentokentältä ja takaisin, yksityinen kokopäiväretki Plitvicen kansallispuistoon, ml. kuljetus ja englanninkielinen opas verot ja viranomaismaksut.

Hintaan eivät kuulu lennot.
Hinta 1:lle: 1169e mikäli henkilö oleskelee hotellihuoneessa yksin.
Loman aloituspäivät: 1.-25.6.
Varausmaksu: 150 euroa. Varausmaksu tulee maksaa 7 päivän kuluessa. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 31 vuorokautta ennen matkan alkua.
Peruutuskulut: 75€/hlö kun matkan alkuun on 60 vrk tai enemmän, 150€/hlö 59-32 vrk, 100% 31-0 vrk.
Osallistujien vähimmäismäärä: 1 matkustaja.
Lisäpalvelu: Pyynnöstä voimme järjestää erillisenä palveluna ja korvausta vastaan myös lentokuljetukset sopimuslentoyhtiöidemme avulla. Lentolippujen varausmaksu on 25 euroa/henkilö.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Adrian Matkat Finland Oy Ab. Matkaehdot.
Varaukset ja tiedustelut: booking@adrian.fi  www.adrian.fi

Varauskysely