Huvilalomat ja räätälöidyt matkat
Hinnat koko loma-asunto/vuorokausi, ei varausmaksuja eikä piilotettuja kuluja. Suomenkielinen palvelu. Service även på svenska.

booking@adrian.fi

10-18

Rantaloma Trogir ja Krkan kansallispuisto, 11 vrk alk 858e

 

Luksusluokan majoitusta upealla merinäköalalla, historiallinen Trogir vain 2 kilometrin päässä, mukulakiviranta lähellä. Kaupan päälle yksityinen retki Krkan kansallispuistoon.  Täyttä nautintoa!

Esimerkkihinta: alkaen 858e/hlö mikäli lomahuoneistossa oleskelee samanaikaisesti 4 henkilön seurue

Esimerkkihintaan kuuluu

• edestakaiset suorat lennot Helsinki – Split (Norwegian), • ruumaan menevä 1 matkatavara, • lentolippuun perittävät lentokenttäverot, • 10 yön majoitus Trogirin huvilan 4 tähden lomahuoneistossa (joko- uima-altaalla tai rantatalo varaustilanteen mukaisesti), • huvilan WLAN-verkko, • huvilan kaikki kuvauksessa mainitut palvelut, • yksityiset edestakaiset lentokenttäkuljetukset, • kokopäiväretki Krkan kansallispuistoon yksityisenä kuljetuksena, • ilmainen juoma kuljetuksen aikana (mehu tai vesi), • sisäänpääsy Krkan kansallispuistoon / tai uintiretki Drvenik-saarelle mm. lounas ja juomat, • verot, palvelu- ja viranomaismaksut, • puhelin- ja sähköpostineuvonta myös lomasi aikana sekä henkilökohtainen matkaohjelmaehdotus.

Ehdotuksia lomasi ohjelmaan

päivä 1
Saapuminen Helsingistä Splitiin noin klo 8:30 Norwegianin suoralla lennolla Saksan kautta. Lennon pituus on noin 3 tuntia. Yksityinen lentokenttäkuljetus (n. 0,5 tuntia) Trogirin Huvila Irassa 4* sijaitsevaan lomahuoneistoon. Majoittuminen, vapaa aikaa.

päivät 2-5
Omatoimista oleskelua Trogirissa. Huvila sijaitsee 2 kilometrin etäisyydellä Trogirin keskustasta isokokoisella tontilla. Jokaisesta lomahuoneistosta avautuu kaunis merinäköala. Talon ympärillä kasvaa Välimeren kasvillisuutta parhaimmillaan: on oliiveja, erilaisia sitruspuita, granaattiomenoita ja palmuja. Etäisyys lähimmälle rannalle on vain 250 m, noin 2 minuutin kävelymatkan päässä. Lähin bussipysäkki sijaitsee 200 metrin päässä. Huvila sopii perheelle tai kaveriporukalle.

Huvila on varustettu suurehkolla lämmitetyllä uima-altaalla, kuntosalilla ja tenniskentällä. Allasalueella on myös puoliympyrän muotoinen 8-paikkainen ulkoporeallas, aurinkosuihku, poolhouse- lisärakennus, naisten ja miesten wc, iso jääkaappi, pieni keittokomero, baari. Kaikki tämä on ainoastaan huvilan loma-asuntojen asiakkaiden käytössä.  Asiakkaat voivat lisäksi käyttää grillitupaa, tenniskenttää, kuntosalia ja pysäköintialuetta, kaikki sisältyy matkapakettiin. Huvila on vuoden 2017 Eco Friendly Hotel- palkinnon saaja. Mahdollisuus aamiaiseen ravintolassa, joka on vain 50 metrin etäisyydellä. Talo voi matkailijoille järjestää maksua vastaan Villa Irenan tarjoamia fysioterapeutin hierontapalveluja (rentouttava-, urheilu- ja terapeuttinen hieronta) ja Life coaching- ja joogapainotteisia työpajoja. Talo koostuu 5 lomahuoneistosta. Lomahuoneisto sopii lapsille (pinnasängyn tarve ilmoitettava erikseen varauksen yhteydessä).

Neljälle tarkoitetussa lomahuoneistossa on luksustason varustus ja huimaavat näkymät merelle. Lomahuoneistolla on erillinen sisäänkäynti, olohuone, 2 makuuhuonetta, keittiö ja suihkulla varustettu kylpyhuone. Lomahuoneiston koko on 55-65 m2, terassin koko on 22-36m2. Ilmastointi, lämmitys, huvilan WLAN-verkko, tv, kahvinkeitin, keittiöastiat, ruoanlaittoon ja ruokailuun tarkoitetut astiat, liesi, jääkaappi, pakastin, pyykinpesu- ja silitysmahdollisuus pyynnöstä.

Vaihtoehtona voidaan tarjota vastaavan varustuksen omaavan lomahuoneisto, jolla ei ole uima-allasta, mutta joka sijaitsee rannan läheisyydessä varaustilanteen mukaisesti.

päivä 6
Kokopäiväretki Krkan kansallispuistoon yksityisenä kuljetuksena. Matka Trogirista kansallispuistoon kestää noin 1,5 tuntia. Asiakkaille tarjotaan matkan aikana ilmainen juoma (mehu tai vesi). Sisäänpääsy Krkan kansallispuistoon kuuluu matkapakattiin. Keskimääräinen vierailu kansallispuistossa kestää noin 4 tuntia. Puistossa osittain patikoidaan ja osittain ajetaan laivalla. Maasto ei ole vaikea, mutta se ei kuitenkaan sovellu liikuntarajoitteisille eikä pienille rattaissa istuville lapsille. Ota hyvät kävelykengät mukaan. Kansallispuiston kierroksen jälkeen paluu Trogirin huvilaan. Lue lisää Krkan kansallispuistosta. Mikäli olet Krka-kansallispuistossa jo käynyt, voit vaihtoehtoisesti mennä kokopäiväiselle uintiretkelle rauhalliselle Drvenik-saarelle. Retkeen kuuluu lounas juomineen.

päivät 7-10
Mikäli et vielä ehtinyt tutustua läheiseen Trogiriin ja Splitiin, voit sen tehdä loman toisella puoliskolla. Trogir on 1800 vuotta vanha kaupunki, jonka historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin mm. sen hyvän kaupunkimaisen jatkuvuuden esimerkin vuoksi. Trogirin suorakulmainen asemakaava sai alkunsa hellenistisellä kaudella, jolloin paikalliset hallitsijat  koristelivat vuoroittain sitä poikkeuksellisilla julkisilla rakennuksilla, asuinrakennuksilla ja linnakkeilla. Trogirin kauniit romaanityyliset kirkot täydentävät omaperäisiä renessanssi- ja barokkirakennuksia. Lue lisää Trogirista.

päivä 11
Lähtöpäivänä pakkaat tavarat valmiiksi, siivoat jälkesi (varsinaisen siivouksen tekee siivooja) ja lähdet huvilasta pois yksityisellä kuljetuksella Splitin lentokentälle. Lento Helsinkiin lähtee Splitin lentokentältä kello 9:15. Perillä Helsingissä olet 13:10.

Esimerkkihinta 1:lle: alkaen 1880e mikäli henkilö oleskelee lomahuoneistossa yksin; 1:lle alkaen 1219e mikäli lomahuoneistossa oleskelee samanaikaisesti kaksi henkilöä; 1:lle alkaen 1039e mikäli lomahuoneistossa oleskelee samanaikaisesti 3 henkilöä; 1:lle alkaen 858e mikäli lomahuoneistossa oleskelee samanaikaisesti 4 henkilöä. Hintaan eivät kuulu ateriat (lukuun ottamatta vaihtoehtoista uintiretkeä Drvenik-saarelle), muut ohjelmassa mainitsemattomat ateriat tai palvelut.

Esimerkkihinta on matkan keskihinta, joka on laskettu per henkilö jaetussa neljän hengen lomahuoneistossa.  Matkasi lopulliseen hintaan vaikuttavat seurueen kokonaiskoko (mitä enemmän osallistujaa, sitä halvempi matka henkilöä kohti), lasten ikä, kulloinkin voimassa olevat lentolippujen hinnat, mahdolliset polttoainekorotukset, valuuttakurssimuutokset, kohonneet julkiset maksut ja markkinahinnat. Pyydä tarjous. Räätälöimme Sinulle omasi näköisen loman toiveittesi ja mieltymyksesi mukaisesti. Kun hyväksyt tarjouksemme, varaamme Sinulle matkan.

Loman jaksot: toukokuu-kesäkuu ja syyskuu joka viikonpäivä, viimeinen lomajakso alkaa 20.9.2018.

Varausmaksu: 350 euroa. Varausmaksu tulee maksaa 7 päivän kuluessa. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 31 vuorokautta ennen matkan alkua. Peruutuskulut: 75€/hlö kun matkan alkuun on 60 vrk tai enemmän, 150€/hlö 59-32 vrk, 100% 31-0 vrk.

Osallistujien vähimmäismäärä: 1 matkustaja. Osallistujien enimmäismäärä samassa lomahuoneistossa: 4 henkilöä. Mikäli teitä on enemmän, sijoitutte saman talon kahteen tai useampaan lomahuoneistoon.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Adrian Matkat Finland Oy Ab. Matkaehdot.
Annamme mielellämme lisätietoja kohteesta. Varaukset ja tiedustelut: booking@adrian.fi  www.adrian.fi

 

Varauskysely

 

Varmennus (roskapostin esto)